Taal: Nederlands Taal: Venloos (aktief)

Welkóm beej 't Theater van 't Laeve

De kómplemente beej de website van ‘t Volkstheater Frans Boermans, geneump nao de, in 1999 euverleje, groeëte Limburgse teksdichter Frans Boermans. Weej zien 'n stichting zónder winsbejag met as doel theaterveurstellinge in 't plaatselik dialek meugelik te make nao de ideeë van Frans Boermans.

Nieje veurstelling oetgesteld nao 2022

Al óndervind Volkstheater Frans Boermans op dit moment gen naodeilige gevolge van de coronamaatregels, de iersvolgende veurstelling zal toch waere oetgesteld. De edisie die gepland stónd veur november en december 2021 wuuert verplaats nao mei 2022.

’t Bestuur is tot dit besloet gekómme nao de beslissing van de Venlose Revue um eur veurstelling van 2020 iers nao 2021 en vervolges nao 2022 te verplaatse. Ein oetstel nao 2023 waas veur 't Boermanstheater gen optie en daorum is beslaote um 't iersvolgende stök in 't veurjaor van 2022 op te veure.

Volkscultuur

Volksteniel laef in Noord-Limburg, de veurstellinge zien meistal oetverkoch. De productie wuurt meugelik gemak door instellinge en óndernemers die ein werm hert hebbe veur de volkscultuur.

Deze website is geschreven in het Venloos, een van de Limburgse dialecten in het Nederlandse taalgebied. Wij gebruiken de meest recente spelling uit het jaar 2003. Klik hier om de website in het Nederlands te lezen.

Meiwerkers

Kiek heej nao de meiwerkers.

Speulers 

De speulers verschille per veurstelling. Kiek heej nao de veurstellinge met speulers.

Data en kaartverkoup nieje veurstelling

Klik heej veur data en kaartverkoup (volg later).

Privacywet AVG 

Os stichting zal de wet "Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG" toepasse en d'r alles aan doon um persoeensgegaeves veilig te stelle.